Skip to main content
Fietsen Tim

You can’t buy happiness but you can buy a bike!

Sinds mei 2014 ben ik gestart met mijn fietsenwinkel na dat ik een punt had gezet achter mijn carrière als wielrenner. Vooral gebaseerd in het veld.

Passie en expertise daar ga ik als fietsenmaker voor!

TimFietsen Tim

Waar het begon …

Toen ik koerste sleutelde ik altijd al zelf aan mijn fietsen en . Daarnaast heb ik ook veel kennis opgedaan in de jaren bij een collega-werkgever. Met de nodige vakkennis en ook de goesting voor een eigen zaak is Fietsen Tim ontstaan naar het voorbeeld van mijn grootvader Louis Nuydens die zelf jarenlang fietsenmaker was in Kasterlee.

Een groot succes

Op korte tijd is mijn droom uitgegroeid tot een echt succes, hierdoor is mijn vrouw al snel mee in de zaak begonnen. Met de nodige kennis en persoonlijk advies, proberen we steeds het beste voor onze klanten te doen. Als het nu gaat over een tas kiezen of een nieuwe fiets, je kan steeds rekenen op een eerlijk en professioneel advies bij uw aankoop.

Aanbod

Wij bieden het volledige gamma van kinderfietsen, stadsfietsen, e-bikes, mountainbikes, racefietsen tot zelfs driewielers. Ook voor uw leasing kan u bij ons terecht. Wij werken met verscheidene leasingmaatschappijen en geven u hieromtrent graag advies.

Cross/Gravelbikes

Shop Now

Elektrische fietsen

Shop Now

Kinderfietsen

Shop Now

Mountainbikes

Shop Now

Racefietsen

Shop Now

Speed pedelec

Shop Now

Stadsfietsen

Shop Now