Skip to main content

Fietsen

Elektrische fietsen

Er zijn tegenwoordig erg veel elektrische fietsen op de markt, met allerlei ondersteuningen en varianten. Wij hebben hieruit een selectie gemaakt en bieden u dan ook diegene met degelijke motoren die hun pluimen reeds verdiend hebben. Met een Bosch middenmotor, Shimano Steps middenmotor of Bafang middenmotor kunnen wij iedereen helpen met zijn of haar keuze voor de ideale elektrische fiets. Verschillende modellen zijn ook verkrijgbaar met Gates riemaandrijving.

Merken: Koga-Gazelle- Qwic – Frappé – Scott – Cube – Dutch ID – Beaufort – Tern

Aanbod in de webshop

Crossfietsen-Gravelbikes

Bij Fietsen Tim ben je echt aan het juiste adres voor professioneel advies bij de aankoop van een cyclocross fiets. Tim Van Nuffel, ex professioneel cyclocrosser kan met heel veel passie vertellen over zijn vak en professionele raad geven bij de keuze van uw fiets.

Crossfietsen zijn te vergelijken met racefietsen: licht van gewicht, banden met meer grip en een smaller stuur. Ze onderscheiden zich meestal door hun grotere bandenspeling, lagere versnellingen, sterkere frames en meer rechtopstaande rijpositie.

Daarnaast hebben ze ook dezelfde kenmerken als mountainbikes, in die zin dat ze gebruik maken van banden met gelijkaardige loopvlakken voor tractie en schrijfremmen.

De nieuwste populaire trend zijn de gravelbikes,vergelijkbaar met een crossfiets,maar met een geometrie gemaakt voor langere afstanden te fietsen en meer comfort bij het fietsen.

Merken: Colnago – Scott – Cube – Zannata – kuota

Aanbod in de webshop

Speed pedelec

Wilt u een snelle verplaatsing maken voor uw woon-werkverkeer en niet steeds in de file staan? Dan is een speed pedelec aangedreven tot 45km/u misschien wel de ideale oplossing voor u.

Merken: Qwic – Gazelle – Koga -Scott – Dutch ID – Oxford – cube

Aanbod in de webshop

Stadsfiets

Wil je een degelijke gewone fiets voor woon-werkverkeer, naar school of een fietstocht op zondag? In de stadsfietsen hebben wij een ruime keuze in verschillende prijsklassen. Bij ons vind je naast de klassieke modellen ook sportieve modellen en lifestyle fietsen met voordrager terug.

Merken: Gazelle – Scott – Koga – L’avenir – Oxford – Frappé – cube

Aanbod in de webshop

Kinderfietsen

Ook voor de kleintjes hebben wij heel wat aan te bieden. Van loopfietsjes tot alle daarop volgende maten van kinderfietsen. Net zoals bij al onze andere fietsen, bieden wij ook hierin een uitstekende kwaliteit zodat wij er alles aan proberen te doen uw kind zoveel mogelijk veiligheid te garanderen.

Merken: BFK – Puky – Scott – Cube – Oxford

Aanbod in de webshop

Mountainbikes

Bent u een sportiever type en houdt u ervan de natuur te verkennen? Dan is een mountainbike de ideale fiets voor u. Wegen die u met een gewone fiets niet zou betreden, kan u nu gerust uitproberen  via aangelegde MTB routes met veel afwisseling en mooie singletracks. Hierbij kan u kiezen voor een hardtail of een full-suspension mountainbike. Deze modellen zijn ook verkrijgbaar met elektrische ondersteuning.

Merken: Cube – Scott – Niner – Ednine

Aanbod in de webshop

Racefietsen

Voor de sportieve fietser hebben wij naast mountainbikes ook racefietsen in elke prijsklasse. Zo kan iedereen, van starters tot gevorderden, zijn/ haar droomfiets vinden.

Wilt u  carbon of aluminium? Hoe ziet u hem graag afgewerkt? Wielset, afmontage, … Met mijn ervaring als profrenner wil ik jullie hierin graag adviseren.

Ook zal ik mijn ervaring meedelen om u op de juiste maat van fiets en in de perfecte fietspositie te laten starten.

Merken: Colnago -Scott – Kuota – Koga – Cube

Aanbod in de webshop